Våra senaste artiklar

Här hittar du nyheter från oss på Inhouse och från de branscher som vi verkar inom.

Hittar du inte det du söker efter?

 Kontakta oss via e-post

7 oktober, 2019

Varmt välkommen till Inhouse Workflow 2019

Den 20 november bjuder vi in dig till Inhouse Workflow 2019, en inspirerande halvdag för dig som arbetar inom HR. Temat för vårt första Workflow är: Hur kan vi som individer påverka och ändra vårt beteende för att agera hållbart? Och hur kan vi på HR skapa ett kollektivt engagemang i dessa frågor?

Läs mer »
1 oktober, 2019

Fem spaningar som präglar framtidens arbetsmarknad

Hur ser framtidens arbetsliv ut? Det är inte lätt att förutspå framtiden, men vi ser vilka begrepp som dyker upp i många olika sammanhang och som kan ge oss en indikation på framtiden. Här delar vi med oss av fem spaningar som många i vårt nätverk pratar om just nu.

Läs mer »
24 september, 2019

Inhouse inspirerar kreatörer och formgivare

I oktober står Inhouse på scen när tidningen Cap&Design arrangerar två event som ska ge kunskap och inspiration till alla som arbetar med design inom kommunikationsbranschen, från grafiska formgivare till marknadschefer.

Läs mer »
20 september, 2019

Trendspaning- digitala referenser kvalitetssäkrar rekryteringsprocessen

Referenstagning är snudd på standard i de flesta rekryteringsprocesser och ofta är tillvägagångssättet att arbetsgivaren eller rekryteraren ringer upp kandidatens tidigare chef eller kollegor för att ställa frågor. Men det är inte alltid lätt att få till de där samtalen och ibland är det svårt att säkerställa validiteten.

Läs mer »
13 september, 2019

Inhouse medverkar i HR-bloggen om kandidatresan

När konkurrensen om kompetensen hårdnar, vinner de företag som insett vikten av att betrakta rekryteringen utifrån kandidatens perspektiv, identifiera kritiska skeden och förvandla dem till positiva upplevelser. I HR-bloggen tipsar våra HR-experter om hur du maximerar kandidatupplevelsen.

Läs mer »
4 september, 2019

Seminarium: Hur skapar du en kandidatupplevelse i världsklass?

Inom marknadsföring har företag länge arbetat med kundresan – hur olika steg på resan påverkar kundrelationen från första kontakt till återköp. Men hur ser medarbetarnas användarupplevelse ut igenom ”the employee journey”? Varmt välkommen till ett spännande frukostseminarium om kandidatresan.

Läs mer »
16 augusti, 2019

Sveriges bästa inhouseavdelningar tävlar i Inhousetävlingen 2019

Inhousetävlingen är Sveriges första, och enda reklamtävling, som vänder sig till Sveriges marknads- och inhouseavdelningar som producerar reklam internt. Här kan du läsa om hur juryarbetet till Inhousetävlingen går till, vad som är så speciellt med att arbeta på en inhousebyrå och varför man ska tävla i reklam.

Läs mer »
5 augusti, 2019

Så får du tillbaka fokus efter semestern

Många av oss har varit på sommarledighet och nu när det är dags att komma tillbaka till vardagen kan det vara svårt att få igång jobbmotivationen. Här följer 5 bra tips på hur du får tillbaka fokus efter sommarledigheten.

Läs mer »
6 juli, 2019

Så här förbereder du höstens jobbsökande redan nu

Om du funderar på att byta jobb efter sommaren är det perfekt att börja planera för det redan nu. Då ligger du steget före i augusti och är redo när hösten kommer. Här har vi samlat några av våra populäraste artiklar som hjälper dig under hela vägen, från dina första funderingar till själva jobbintervjun.

Läs mer »
1 2 3 30

Gör succé på arbetsintervjun

10 frågor du bör ställa under medarbetar-samtalet!

Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av hur dina medarbetare mår och presterar – följ våra tips!

Ladda hem guide »