Business Services


Business Services


Vi arbetar med företagens centrala servicefunktioner och vi har marknadens absolut bästa kandidatnätverk vad gäller assistenter, Office Managers och receptionister. Vi tillsätter kvalificerade tjänster ute hos våra kunder varje dag! Vi är specialister med gedigen erfarenhet, driv och skärpa för att leverera rätt kandidat utifrån era behov. Läs mer


Organisations-
utveckling


Vi effektiviserar och utvecklar ditt företags centrala servicefunktion. Inom vårt specialistområde Business Services hjälper vi ditt företag att skapa de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi ser till att strategier leder till handling.


Rekrytering


Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen inom service och administration.


Bemanning


Behöver du tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad arbetstopp? Då kan en bemanningslösning med en inhyrd konsult vara rätt för ditt företag.

Gör succé på arbetsintervjun

Så utvecklar du din personal (och får dem att stanna!)

Har ditt företag hög personalomsättning? I den här guiden går vi igenom hur du kan utveckla dina medarbetare i tre steg.

Ladda hem guide »