Entreprenader

Entreprenader

Utstrålar er servicefunktion energi? Skapar ni förutsättningar för bra möten, nya affärer och för att göra era anställda stolta? Vi är specialiserade på att driva och utveckla olika företags servicefunktioner och med över 20 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att ta er serviceenhet till nya nivåer.

Vi är bland de bästa i branschen och ställer höga krav på oss själva. Därför samarbetar, utvecklar och utbildar vi endast de bästa ”Mood Managers”, baserat på vår långa erfarenhet och vad våra kunder önskar.  Vi vill ge era kunder den bästa upplevelsen som återspeglar ert varumärke och vi brinner för er affär och för att stärka er relation med era kunder. Vi är övertygade om att goda relationer leder till bra affärer.

Vi erbjuder skräddarsydda kundspecifika och unika helhetslösningar för att skapa en effektivare reception, internservice eller konferensavdelning och vi arbetar aktivt med att höja statusen inom Business Services-yrket.

Varför Inhouse och vad kan vi erbjuda er?
Låt oss göra det vi är bra på och ni fokuserar på det ni kan. Ni får en problemfri vardag där vi tar helhetsansvaret för att utveckla er servicefunktion. Vi ser till att din ekonomi blir lönsam, vi ökar servicegraden och ser till att det alltid finns upplärd personal på plats.

I vårt ansvar för att driva en entreprenad ingår effektivisering, arbetsledning, produktivitet, personalansvar samt styrning med hjälp av våra system och processer. Vid behov kan vi även ta in extra personal i receptionen och konferensen samt assistenter vid arbetstoppar. Tack vare vårt stora kontaktnät och långa erfarenhet kan vi arbeta aktivt och kostnadseffektivt med de bästa samarbetspartnerna på marknaden gällande t.ex. catering, städ, säkerhet och blommor. Vi utbildar även vår personal kontinuerligt i serviceutbildningar, HLR och säkerhetsutbildning.

Ring oss redan idag så berättar vi mer.

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Snabb leverans
  • Högt servicetänk
  • Stor affärsförståelse

Din kontakt

Vill du veta mer om våra entreprenadslösningar?

Inhouse Entreprenad är en helhetslösning för dig som kund, där vi bistår med en effektivare servicefunktion. Vill du veta mer? Kontakta mig direkt – eller använd formuläret så hör vi av oss till dig!

Jag kontaktar dig!

Ditt namn: *

Din epost: *

Ämne:

Ditt meddelande:

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

Jag samtycker till att Inhouse sparar mina detaljer via detta formulär.