Jourpoolen – en flexibel och trygg bemanningslösning

Jourpoolen – en flexibel och trygg bemanningslösning

Behöver ni en trygg lösning för er servicefunktion vid sjukdom, semester eller annan frånvaro? Då är Inhouse jourpool rätt alternativ för er. Vi erbjuder våra kunder duktiga receptionister och kundservicepersonal.

Om er medarbetare är sjuk kan ni snabbt få kompetent personal på plats. Teamet består av duktiga och professionella medarbetare som vet vad yrkesrollen kräver och snabbt kan anpassa sig efter nya miljöer, rutiner och system. Inhouse jourpool erbjuder även extra personal för ett lyckat event.

Inhouse jourpool arbetar inte med en abonnemangslösning utan ni betalar endast för den tid som konsulten faktiskt är på plats!

Vad erbjuder vi?

Flexibilitet – Vi garanterar att ni inom två timmar har en medarbetare på plats i er reception som levererar service på hög nivå.

Högt servicetänk – Vi utbildar och coachar vårt jourteam i service och problemlösning för att förbereda dem inför uppdrag ute hos våra kunders receptioner, växel och konferensavdelningar.

Extra stöd – Inhouse jourpool är även till för er som behöver extra personal till ert evenemang. Vi erbjuder personal som med en professionell och positiv inställning ökar chansen till ett lyckat event.

Inhouse AB hanterar bemanningen och har arbetsgivaransvaret, vi sköter allt kring anställningar, löner, försäkringar, personalvård och utbildning. Inhouse AB:s medarbetare omfattas av kollektiv försäkring gällande liv och egendom. Medarbetarna förbinder sig även att inte sprida skadlig och/eller känslig information gällande kundens verksamhet.

Produktblad Inhouse jourpool

Vi erbjuder

  • Flexibilitet
  • Högt servicetänk
  • Stort kandidatnätverk
  • Snabb leverans

Din kontakt

Vill du veta mer om Jourpoolen?

Inhouse Jourpool består av duktiga receptionister och kundservicepersonal som kan rycka ut till ditt företag när det behövs. Vill du veta mer? Kontakta oss direkt – eller använd formuläret så hör vi av oss till dig!

Inhouse Jourpool
Jourpool@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

Ditt namn: *

Din epost: *

Ämne:

Ditt meddelande:

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

Jag samtycker till att Inhouse sparar mina detaljer via detta formulär.