Ekonomi


Ekonomi


Efter många år i branschen vet vi hur viktigt det är med en fungerande ekonomifunktion för att skapa förutsättningar för bättre affärer. En viktig del är att skapa en förståelse för individens drivkrafter i relation till organisationens affärsmål. Genom ett ständigt växande nätverk matchar vi ert företag med de rätta kompetenserna utifrån dagens såväl som morgondagens krav. Vi har nätverket!


Organisations-
utveckling


Vi effektiviserar och utvecklar ditt företag och din organisation. Inom våra specialistområden hjälper vi ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi ser till att strategier leder till handling.


Rekrytering


Genom Inhouse stora kandidatnätverk av ekonomer och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen.


Bemanning


Behöver du tillfällig spetskompetens inom ekonomi, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en bemanningslösning med en inhyrd ekonomikonsult vara rätt för ditt företag.

Gör succé på arbetsintervjun

Så utvecklar du din personal (och får dem att stanna!)

Har ditt företag hög personalomsättning? I den här guiden går vi igenom hur du kan utveckla dina medarbetare i tre steg.

Ladda hem guide »