Kommunikation


Kommunikation


Vi som arbetar inom affärsområde kommunikation har alla lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Vi har alla erfarenhet från att ha arbetat med marknadsföring och kommunikation i olika roller. Därför kallar vi oss specialister inom vår bransch. Genom att vi har arbetat i mer än tjugo år som rekryterare eller organisationskonsulter har vi ett starkt nätverk samt förstår din faktiska utmaning.


Organisations-
utveckling


Vi effektiviserar och utvecklar din marknadsavdelning, kommunikationsteam eller byrå för att skapa de bästa förutsättningarna för att ni ska nå era mål. Alltid med människan i fokus. Vi tar oss an både stora och små utvecklingsprojekt och ser till att strategier leder till handling. Våra organisationskonsulter har alla lång yrkeserfarenhet från ledande positioner inom kommunikationsbranschen.


Rekrytering


Genom vårt stora nätverk och gedigna erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser inom kommunikation och marknad. Efter många år i branschen vet vi att rekrytera rätt handlar om förståelse, mångårig branschkunskap, fingertoppskänsla vid val av kandidat och att ta ansvar för hela processen – även efter leverans. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar.


Bemanning


Vare sig det gäller ett kortare frilansuppdrag eller ett längre vikariat så är vår övergripande process densamma. Förmågan att snabbt göra rätt bedömningar och utvärdera både organisationens behov och uppdragets förutsättningar ligger till grund för att veta vem som passar i en viss funktion och vem som har rätt för rollen. 

Så påverkar digitaliseringen er kommunikationsavdelning

Så påverkar digitaliseringen er kommunikationsavdelning!

Ta reda på hur digitaliseringen påverkar er kommunikationsavdelning

Ladda hem rapporten »