Organisationsutveckling – kommunikation

Organisationsutveckling – kommunikation

Den snabba förändringen och den ökade komplexiteten är något alla marknads- och kommunikationsavdelningar måste förhålla sig till. Vi hjälper ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål och att strategier leder till handling.

Den snabba förändringen och den ökade komplexiteten är två stora utmaningar som alla marknads- och kommunikationsavdelningar måste förhålla sig till. Antalet uppdrag ökar på marknadsavdelningarna och vi har heller aldrig haft så många medlemmar, med olika specialistkompetenser, i varje projekt som idag. Branschen justerar om sig för att bli mer kundorienterade, mer med självledarskap och i ett ständigt lärande, med långa projekt som delas upp i kortare cykler för att nå löpande snabba resultat.

Vi ställs inför nya samarbeten, nya arbetssätt och ny teknik som ställer högre krav på organisation, grupp och individen. Det resulterar i ett annat slags ledarskap, mentalitet och inställning i en grupp för att klara uppdragen, och där kan Inhouse stötta er som en strategisk partner och bollplank.

Inhouse utvecklar även landets kommunikationsbyråer till att bli stabila, växande och lönsamma verksamheter. Byråer som är väldigt duktiga på att hjälpa sina kunder, men som inte hinner eller prioritera sig själva. Vi är specialister på att navigera våra kunder genom affärsutmaningar för att ge konkreta, mätbara och målspecifika resultat – med människorna i organisationen i fokus.

Våra organisationskonsulter är specialister inom kommunikationsbranschen och har lång yrkeserfarenhet från ledande positioner. De vet vilka utmaningar som du och ditt företag står inför och har hög förståelse för både yrkesrollen, organisationen och branschen.

HUR JOBBAR VI?

  • Informationssamling och analys av nuläge
  • Kartläggning av målbild
  • Nästa steg och rekommendation
  • Genomförande
  • Uppföljning

VI KAN:

Vi erbjuder

  • Nulägesanalyser
  • Stöttning i den digitala transformationen
  • Effektiva arbetsprocesser
  • Tillväxtstrategier

Din kontakt

Vill du veta mer?

Inhouse skapar lösningar för att öka effektivitet och lönsamhet. Vi kan hjälpa dig att jobba lite smartare. Kontakta Håkan Bodman på:

HÅKAN BODMAN
+46 708-12 89 09
hakan.bodman@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

Ditt namn: *

Din epost: *

Ämne:

Ditt meddelande:

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

Jag samtycker till att Inhouse sparar mina detaljer via detta formulär.