Om oss


Om oss


Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning. Vi är specialister inom kommunikation, ekonomi, business services och HR. Alla vi som arbetar på Inhouse har också varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

I all vår verksamhet utgår vi från People Management – med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål. Läs mer


Inhouse The Story


Här kan du läsa om hur vi startade för 23 års sedan, vår historia och milstolpar samt vad vi tror är anledningen till vår MästarGasell utnämning.


Att arbeta på Inhouse


Här berättar vi om hur det är att jobba på Inhouse. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats där du som medarbetare får en tydlig plan under din tid här, för både kompetens- och personlig utveckling. På Inhouse vill vi att du ska växa och stanna kvar. 


Media &
Press


Här hittar du de senaste nyheterna från oss på Inhouse samt nedladdningsbara loggor och dokument. Missa inte heller genvägar till Facebook och Linkedin där vi delar med oss av kunskap samt lägger vi ut spännande inspiration om vår bransch.