Inhouse Väst


Inhouse Väst


Inhouse Väst är ett Göteborgsbaserat specialistområde med inriktning på bemanning, rekrytering och organisationsutveckling, inom främst marknad och kommunikation.
Våra medarbetare har alla lång erfarenhet från att ha arbetat med marknadsföring, kommunikation och försäljning i olika roller vilket innebär en gedigen förståelse för er faktiska utmaning. Dessutom har vi tillsammans mer än tjugo års erfarenhet som rekryteringskonsulter. Dessa erfarenheter, tillsammans med ett gediget nätverk av kandidater och konsulter i västra Sverige, gör oss särskilt lämpade och träffsäkra att hjälpa våra uppdragsgivare rekrytera eller bemanna med rätt medarbetare och att utveckla er marknadsorganisation.

Läs mer


Organisations-
utveckling


Vi effektiviserar och utvecklar ditt företag och din organisation. Inom våra specialistområden hjälper vi ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi ser till att strategier leder till handling.


Rekrytering


Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen.


Bemanning


Behöver du tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en bemanningslösning med en inhyrd konsult vara rätt för ditt företag.